MAMBO BEACH

Locatie: Mambo
Afstand: 3 minuten 

Mambo Beach één van de bekende hotspots van het eiland Curaçao. Hier kun je op het strand liggen, lekker shoppen in de boetiekjes en genieten van heerlijke restaurants. Het strand wordt door iedereen Mambo Beach genoemd, terwijl het eigenlijk Seaquarium Beach heet. De naam Mambo is afkomstig van de populaire strandtent ‘Mambo’ die hier vroeger zat.

Links en rechts van Mambo Beach heb je ook andere strandjes, o.a. Cabana Beach, Wet&Wild, en Lions Dive. Op ieder strand is de sfeer weer anders. De entree om op het strand te komen is overal gelijk, de prijzen van de ligbedden verschillen per strand.

Mambo Beach is het enige strand op Curaçao met een boulevard: de Mambo Beach Boulevard (BLVD). Op de Boulevard vind je gezellige winkeltjes, eettentjes, barretjes en uitgaansgelegenheden. 

Zin in een drankje op vrijdag middag? Op vrijdag 17.00 is het happy hour bij beach bar Bonita. Lekker in relaxte sfeer een drankje doen op het strand en als je daarna trek hebt, kun je bij de verschillende restaurants op Mambo een hapje eten, zoals bijvoorbeeld bij Hemingway Beach Bar waar op vrijdag- en zondagavond live muziek is.