Jan Thiel

Locatie: Jan Thiel
Afstand: 8 minuten 

Jan Thiel heeft een prachtig stand en aantal leuke restaurants. Lekker relaxen op een strandstoel of actief de wondere onderwaterwereld van Curaçao bekijken door te snorkelen of te gaan duiken. 

  • Bij Zanzibar  wordt op het strand geserveerd: van ontbijt tot diner, van koffie tot cocktails. Ieder zaterdag is er vanaf 18.00 happy hour met iedere week een andere lokale of internationale live band. Zanzibar staat tevens bekend om zijn heerlijke pizza’s.
  • Zest heeft een prachtig wit strand, een heerlijke sfeer en fantastisch eten. Zest heeft een restaurant en een beach cafe. Wij zijn fan van het beach cafe! s’Avonds heeft het echt een gezellige sfeer; met je voeten in het zand een hapje doen. Een aanrader!
  • Koko’s en beachclub met een verhoogde terras met een uitkijk over het strand, de palmen en de zee. Ze serveren frisse drankjes en streetfood. Je voelt je al snel thuis op deze hang-out spot.
  • Dulce heeft heerlijke ijsjes! IJshoorns, fruit smikkels, sundaes, shuffles, sorbets, milkshakes, maar ook waterijsjes en lekkere wafels.
  • Tinto heeft een ‘shared dining menu’ lekkere wijnen, heerlijke cocktails, fijne muziek en een spectaculaire zonsondergang.

Ben je op nieuwjaardag op Curaçao doe dan mee met de nieuwsjaarduik bij Jan Thiel compleet met Unox muts en erwtensoep. Super leuk!